MOVE Week Start

  • 0 DAYS
  • 0 HOURS
  • 0 MIN
  • 0 SEC
27.05. - 02.06.2024
#MOVEWeek
Promoting physical activity
Become
Move Agent

Wat is MOVE Week?

MOVE Week is an annual Europe-wide event. It is an integral part of the NowWeMOVE campaign.
38 Countries
2,941 Cities
6,117 Move Agents
14,105 MOVE Events
3,444,930 Participants

MOVE Week Nederland

Karlijn Kooke,  Coördinator MOVE Week - Nederland

Mijn profiel: Youth officer bij ISCA 

Actief bezig zijn is helemaal mijn ding. Na mijn opleiding aan het CIOS te Sittard heb ik ook de opleiding Sport, Management & Ondernemen voltooid aan de Hogeschool van Amsterdam. Sinds september vorig jaar ben ik werkzaam voor ISCA als EVS (European Voluntary Service) in Kopenhagen.  De NowWeMOVE campagne en het coördineren van de MOVE Week in Nederland valt onder mijn werkzaamheden. 


Mijn visie: Meer beweging in het dagelijks leven van mensen! 

Mensen motiveren om een wandeling te maken naar de supermarkt, de kinderen naar school te brengen op de fiets en stimuleren om eens wat vaker de trap te gebruiken in plaats van de lift. Een verandering in de dagelijkse gewoontes van onze "couch potato" samenleving. 


MOVE Week in Nederland

Afgelopen jaar was MOVE Week klein zichtbaar in Nederland met een totaal van: 6 evenementen en 2006 deelnemers. Dit jaar is mijn doel om dit uit te breiden en nog meer van de sport en bewegingsactiviteiten te laten zien van Nederland. We zijn een actief sportland met een hoop goede initiatieven. Het zou heel goed zijn als wij onze kennis delen binnen Europa maar ook binnen Nederland om zo een beter beeld te krijgen wat er allemaal voor mogelijkheden zijn om actief te zijn binnen ons land. 


Jouw rol

Meld je aan als MOVE Agent en upload bestaande of nieuwe activiteiten op onze website. 

Heb je een goed initiatief of een mooi verhaal te delen met betrekking tot sport en bewegen neem dan contact met mij op via: kk@isca-web.org of +316 24284323 zodat ik dit kan delen via onze media kanalen. 
MOVE Week Partners
100 million more Europeans active in sport or physical activity by 2020