NatuurlijkSportief - Buitengewoon in beweging

Bewegen zit in onze natuur, ons lichaam is gemaakt om te bewegen en wordt beter in wat het vaak doet.

NatuurlijkSportief

Geen training met dure en ingewikkelde apparaten in de sportschool maar heerlijk vies worden in het bos. Lekker in de buiten lucht gebruik maken van wat de natuur ons te bieden heeft. Je hebt voor NatuurlijkSportief geen handleiding, instructiekaart of hulpmiddelen nodig. Bewegen, daar gaat het om! Ooit wel eens een boomstam getild, met stenen geworpen of de sloot door gebanjerd? Dat zijn pas een paar voorbeelden van wat je te wachten staat bij een training van NatuurlijkSportief.

De uitdaging is om alles wat je in de natuur tegenkomt te gebruiken om al je fysieke eigenschappen te verbeteren: kracht, uithoudingsvermogen, lenigheid, coördinatie en snelheid. NatuurlijkSportief staat voor de mindset om zonder iets nodig te hebben of mee te nemen de natuur in te gaan en ongeacht weer, locatie of omstandigheden fysiek actief te zijn.

NatuurlijkSportief kan door iedereen worden beoefend. Voor het eerst in je leven een steen boven je hoofd tillen of uren door de modder rennen, stenen gooien en in bomen klimmen; je zoekt zelf je persoonlijke uitdaging. In kleine groepjes train je onder begeleiding van 1 of 2 enthousiaste en gemotiveerde NatuurlijkSportief trainers. Samen duik je het bos in en de verharde wegen worden zoveel mogelijk vermeden. Plezier in bewegen, verbetering en vooruitgang staan bij NatuurlijkSportief voorop.

NauurlijkSportief trainingen worden aangeboden op verschillende niveaus. Je bepaalt zelf hoe intensief, hoe vaak, hoe snel en hoe lang je iets doet. Je beweegt met een doel; om ergens te komen, iets te verplaatsen, ergens op, over, of langs te komen. De exacte uitvoering van een beweging bepaal jezelf, zo zoek je zelf de voor jou meest efficiënte manier. Ben je bijvoorbeeld herstellend van een blessure of begin je pas net met sporten dan kun je beginnen in de startersgroep. Je doet hier mee op je eigen tempo en voordat je het doorhebt ligt dat eigen tempo een stuk hoger. De basis training wordt aangeboden aan de sporter die al wat gewend is en hun grenzen willen verleggen en of zichzelf willen verbeteren. Voor de echte fanaat wordt er een beasting training aangeboden. Bij deze training is niks te gek en je gaat altijd tot het uiterste om nog sterker, sneller en fitter te worden.

Wil je een keertje meedoen? Kijk snel op de site van Natuurlijk Sportief!

(bron: www.natuurlijksportief.nl)